WebCraft geeft vorm aan de visuele communicatie

Online

Ontwerp en/of productie van o.a. Corporate websites, productwebsites, user interfaces, nieuwsbrieven, bedrijfspresentaties en (interactieve) gebruikers handleidingen.
De ultieme website wordt pas echt ultiem met een exclusief ontwerp.


Huisstijl en aanverwanten
Ontwerp en/of productie van logo, briefpapier, enveloppen, corporate folders, posters, banieren, nieuwsbrief, promotie-items, ansichtkaarten, huisstijl handleidingen, etcetera.


Beeld spreekt
Eerst beeld, dan de tekst. Dat is de volgorde waarop men een artikel of website scant. Des te belangrijker dus dat het beeld meteen aanspreekt is én past bij de inhoud. WebCraft blinkt uit in het vinden en creeren van het juiste beeld: foto, infographic of pictogram. Of het nu gaat om je homepage of een blog bericht.infographics en visualiaties

Beeld communiceert sneller dan woorden. Ik help je lastige concepten in beeld te vatten en ingewikkelde schema’s te versimpelen. Visualisatie kan door video, animatie, foto, striptekening, of schema's.


Teamsessie 'Visualiseren kun je leren'

Veel mensen hebben het idee dat ze niet kunnen tekenen en zullen daarom niet snel potlood en papier pakken bij hun uitleg. Toch: een pijl, een cirkel, ‘een poppetje’, iedereen kan het wel en het werkt. Wie tekent bij zijn woorden vermindert miscommunicatie en maakt ingewikkelde materie zichtbaar. Kijk hier naar de kracht van beeld communicatie.

 

Tekst en inhoud

Ook de inhoud van folders en websites, zoals de tekst, geluid en fotografie neemt WebCraft graag voor haar rekening. Namelijk, de beelden én de woorden die gebruikt worden zijn de dragers van de boodschap. Deze moeten aansluiten bij de doelgroep. Zo kan een consistente en éénduidige communicatie ontstaan, in binnen- en buitenkant.


Ruimtelijke Vormgeving

Natuurlijk wil je je huisstijl doorvoeren in je bedrijfspand of winkel. WebCraft ontwerpt de entree, het interieur, de beursstand, meubilair en buitenruimte volgens uw huisstijl én strategie.

De Toegift