WebCraft creëerde de volgende websites

   

Aquarelkunstenares Corrie Bos
website ontwerp en bouw Wordpress, visitekaartjes, uitnodigingen, catalogus

"Een update van mijn oude website was hard nodig. Nicole weet dan precies de juiste sfeer te pakken waarbij mijn werk heel goed tot zijn recht komt. Ook in de tekst laat ze zien dat ze precies weet waar het over gaat. Een meerwaarde!"
Corrie Bos

 

       
   

Praktijk Zonlicht
strategie, huisstijl, logo, website ontwerp en bouw, flyers, correspondentie.

"Ik vind de benadering van Nicole heel prettig. Alles gaat met zorg en afstemming. Van het kiezen van de kleuren, de foto's, de indeling van de website tot en met het veranderen van mijn logo. Een mooi proces waarbij het na afronding ook echt voelde als iets wat bij mij past. Dat is erg belangrijk. Het is tenslotte je visitekaartje".
Leonie van der Zon, Praktijk Zonlicht

       
    Buro OntdekkingsWijs organisatiecoaching
Strategie, positionering, naam, huisstijl, logo, website ontwerp en bouw, folder, correspondentie


"Nicole kan als geen ander in de huid kruipen van de klant. Ze verdiept zich goed in wie de klant is, wat de klant wil en voelt goed aan wat er nodig is. Dit zet ze vervolgens om in een passend beeld en passende woorden. Door haar persoonlijke aanpak, deskundigheid, zorgvuldigheid en passie is het prettig om met Nicole te werken." Sandra de Leeuw, Buro OntdekkingsWijs
       
   

Hypnotherapie Utrecht
huisstijl, website

"Ik vind Nicole heel creatief. Ze denkt heel goed mee en komt vervolgens met een voorstel dat aansluit, maar dat wel 10 x beter is dan wat ik zelf had bedacht. Beter, mooier, effectiever.
Van de investering in mijn website die zij ontworpen heeft heb ik nog geen moment spijt gehad, alleen maar profijt. Ik word goed gevonden, hoor heel erg vaak dat mensen mijn website erg aantrekkelijk vinden, en de cliënten die mij via mijn website gevonden hebben passen goed in mijn praktijk. Voor mij een teken dat het ontwerp van Nicole precies op maat is geweest.
Ik kan Nicole enorm aanbevelen!"

       
    Troostgewaden
website
       
   

Energie in Ontwikkeling - Shiatsu en coaching

"Website en iconen met Japan als inspiratie; strak, tatami-mat, geschept papier en schrift, alles bijna tastbaar. De 2 rechter tekens lijken Japans maar zijn gestileerde tekeningen; Coaching; 2 personen tegenover elkaar, Bedrijven; 2 personen waarvan 1 in een huis.
Mouse-over voor volgend scherm."

       
   

POUWER
strategie, positionering, Naam, huisstijl, logo, fotografie, tekst, website, correspondentie, flyers, brochures, interviews, belettering, leerlingagenda, advertenties, e.a.

"Ik krijg zojuist de nieuwe POUWER agenda in handen. Het ziet er nog beter uit dan ik me had voorgesteld. Lekker handzaam, duidelijk, fun Pouwer. Dat heb je weer mooi gedaan en dat onder druk (keerpunt voor ons;-) Mijn complimenten."
Liesbeth Versluis, POUWER

       
    De Haagse Stembevrijders
Strategie, huisstijl, logo, website
       
   

MayaTzolkin - platform voor de 13 Manen Kalender
strategie, huisstijl, logo, website, inhoud, tekst, techniek

       
    Elise te Woerd
Huisstijl, logo, website
       
   

Ruimte voor Helden
positionering, ontwerp van de huisstijl, logo, website, flyers, logo's trainingen, correspondentie, e.a.

“Nicole inspireert, co-creëert, was en is nog steeds sparringpartner bij het ontstaan en verder ontwikkelen van Ruimte voor Helden. Nicole ontwierp mijn huisstijl en website en blijft ongevraagd en gevraagd ideeën aandragen. Nicole weet verder te kijken dan de woorden die ik uitspreek.”

Yvonne Versteeg, Ruimte voor Helden

 

 

       
    Zwangerschaps Tao en Yoga
huisstijl, website
       
   

Alting Uitvaarten
Strategie, positionering, naam, huisstijl, logo, website, correspondentie, advertenties, brochures, tekst, e.a.

Nicole Zonderhuis is al 10 jaar mijn vaste vormgever. Ze heeft verschillende websites en projecten van mij beeldschoon vorm gegeven. Ik krijg regelmatig complimenten voor haar werk, dat de aandacht weet te trekken. En dat wil je graag als ondernemer. Maar Nicole is meer voor mij. Iemand die altijd enthousiast en creatief meedenkt en mij weet te inspireren. Ze komt met goede voorstellen, zonder dat ik het helemaal hoef uit te leggen. En als het eens tegen zit is ze ook nog een loyale rots in de branding. Ze werkt snel en heeft altijd wel een gaatje als er haast bij is." Hiske Alting

       
    Life Force Fitness
strategie, positionering, huisstijl, logo, website, correspondentie, flyers, brochures, advertenties, e.a.
       
    Altheya
strategie, positionering, naam, huisstijl, logo, website, correspondentie
       
 
  WebCraft maakte deze logo's en namen
    Naam en logo

Buro Ontdekkingswijs biedt coaching geïnspireerd door de onbevangenheid, speelsheid en nieuwsgierigheid van het kind. Weer leren ontdekken, kijken met andere ogen. Open, speels en helder, zodat je met nieuwe energie aan de slag kunt.
       
   

Naam en logo

Niet voor niets heet een uitvaart - een uitvaart. In veel culturen werd de overledene met een boot naar de laatste rustplaats gebracht of de rivier op geduwd. Daarboven schijnt de maan. Een beeld dat direct het onderbewuste aanspreekt. (Naar een gedicht van Paul van Ostaijen;"schuift met de schuivende maan de kano naar zee.")

       
    Logo

Life Force is de kundalini energie die zich als een slang omhoog kronkelt door je lichaam langs de 7 chacra's.
       
   

Naam en logo


De pijlen uit het logo zijn direct geïnspireerd op de beeldtaal van video: Fast Forward - het resultaat van VideoCoaching. Met de camera en de visie van de coach, krijg je jezelf in het vizier

"Nicole heeft een aantal jaren geleden mijn twee websites ontworpen, www.vizievideocoaching.nl en www.videocoaching.nl. Ik heb het proces daarvan écht als een samenwerkingsproces ervaren. Het was een zeer fundamenteel onderzoek en stappenplan naar visie, doelgroepen, uitstraling, eigenheid, creativiteit, productprofilering, gebruikersvriendelijkheid, enz. waar ik nog altijd met plezier op terugkijk. De kracht van Nicole zit 'm voor mij in de mix van goed luisteren naar wat ik wilde én het aanreiken van haar ideeën daarover. En dat ook nog kunnen omzetten in een ontwerp waar ik helemaal mezelf en mijn onderneming in terugvind! Nee, geen standaard website...en dat wilde ik ook absoluut niet. Een mooie samenwerkingsmatch en een prachtig resultaat, waar ik nog steeds helemaal tevreden over ben. En regelmatig ontvang ik complimenten over de website. Ik gun iedereen Nicole...en haar creativiteit en kwaliteit!"
Elly van Mensvoort, VIZIE VideoCoaching

 

       
    Logo

De vlinder is het symbool voor de ziel.
Een vlinder vol levendige kleuren leek me daarom een mooi en sterk beeld voor Zielskracht!
Techniek kleur: aquarel

 
       
    Logo

Zen en Fitness is een training van Life Force Fitness. Net als in dat logo komt het gehele regenboog spectrum terug, maar blijft bijeen in een cirkel. Het maakt de volheid voelbaar van blokkadevrij zijn.
       
    Naam en logo voor een school

Soms ligt de naam voor de hand; zoals bij deze naam voor Praktijk Onderwijs Utrecht waar ze als leermethode Werken, Evalueren en Reflecteren. De kleuren zijn de kleuren van Utrecht. Maar bovenal; de leerlingen identificeren zich graag met de 'POWER' van de naam.
       
   

Advies naam en ontwerp logo

Zonlicht is de praktijk van Leonie van der Zon. Gepositioneerd vanuit ieders behoefte aan zonlicht is de 'zon' benadrukt zoals we het beeld in ons onderbewustzijn meedragen; een gele bol. Onmiskenbaar geassocieerd met de zon vanwege de gelijke kleur met het woord.

       
   

Naam en logo

De Sky is blauw en de sterren staan aan de hemel - maar refereren ook aan de sterren van kwaliteit. De persoon in het midden demonstreert welke 'avonturen gebouwd' worden.

"If you want exceptional results and bright creative ideas in (graphic) design, Nicole is the one to talk to. She delivers on time and above expectations. Highly recommended."

Ewout van Voorst, Skywalker Adventure Builders

       
   

Naam en ontwerp logo

Van 'Haagse Stembevrijders' naar 'De Haagse Stembevrijders'. De 'de' transformeert de naam van toevallig Haags naar 'dé professionals die je hebben moet'. Het logo straalt uit wie ze zijn: twee echt Haagse dames met energie en humor!

       
    naam en logo

Individuele Creatieve eXpressie staat centraal in deze school. De naam X11 laat zich uitspreken als- ikzelf. Ook ik ben aan de slag gegaan met oliepastel en kwast om dit logo te maken.

       
   

naam en logo

De biologische winkel wilde af van zijn gezondheidsimago en gewoon eten verkopen dat extra lekker is en hoge energetische waarde heeft. Een feest om te eten. 'Rio' wordt direct geassocieerd met feest - een feest van leven. Tegelijk is 'Rio de Bio' ook te lezen als 'de rivier van het leven'. En het is makkelijk uit te spreken voor elke leeftijd.

       
      Logo's voor producten trainingen
    serie voor de trainingen van Ruimte voor Helden
       
     
       
      Visualisaties
    werksectoren en doelgroep Buro OntdekkingsWijs
       
    Worksflow TimeGrip
van drie A3 vol tekst naar één beeld
       
    Organisatieschema Provincie Utrecht