WebCraft zet jouw talent herkenbaar in de markt

Kom tot de Kern en kom van daaruit naar buiten         690 € ex.

Je weet waar jij goed in bent! Hoe laat je je doelgroep weten dat jij precies hebt wat zij nodig hebben? … dat is lastiger. Dat kan als je communiceert vanuit de kern. Je kern bestaat uit je essentie, uit dat wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Dan krijg je krachtige communicatie in woord en beeld! In een kern-sessie van 3 x 2 uur gaan we deze kern (weer) boven water krijgen.


Holistische Business Check-up ©                              299 € ex.

Je werkt al jaren aan je eigen bedrijf maar het wil niet vlotten. Of je wilt feedback op hoe het gaat? Samen onderzoeken we de stagnaties en kansen. Wat is je verwachting? Benut je je mogelijkheden? Welke PR middelen gebruik je? Welke klanten trek je aan? We leggen alles eens langs de lat en maken een plan.Wat zeg je?: grote tekst check-up                             299 € ex.

De klant wil zichzelf herkennen in jouw teksten. Toch is schrijven vanuit de vraag van de klant moeilijk. Beroepsvocabulaire en nutteloze details jagen klanten weg. WebCraft kijkt met jou naar je tekst. Wat zeg je nu eigenlijk? En WebCraft wijst aan waar en hoe je je tekst pakkend en kloppend kunt maken.


Positionering: jouw klanten aantrekken

Hoe kun je jouw bedrijf of product het sterkst op de markt zetten? En hoe verwerf je een unieke plek in het hoofd en hart van mensen ten opzichte van de belangrijkste concurrenten. Bij positioneren gaat het om een gevoel of idee dat ze van je krijgen voordat ze klant zijn. Naast heldere en doelgerichte communicatie zorgt de look-and-feel van je PR materiaal, je folder, visitekaartje en website, ervoor dat je precies die klanten krijgt die je wilt hebben.
Dit is een intensief, maar leuk traject waarbij ook veel van de opdrachtgever gevraagd wordt.


Naming: de juiste bedrijfs- en merknamen

Zoek je nieuwe naam voor je bedrijf of product? De juiste naam is essentieel voor je succes. Als de naam niet weergeeft wat er in zit, de naam niet nieuwsgierig maakt, niet uit te spreken is, lastig te onthouden is, niet lekker maakt, etcetera, dan zal het product niet verkopen of je bedrijf niet lopen. Dergelijk traject begint meestal met een positioneringsonderzoek. (zie boven)Social Media & Blogging: een 'must'

WebCraft denkt met je mee hoe jij voor jouw bedrijf Social Media in kunt zetten.


Vraag je je af of WebCraft iets voor je kan betekenen?
Bel me op en overleg het met me.
Vrijblijvend uiteraard. 06-10579345